Literele de lemn, un accesoriu potrivit pentru orice spațiu

Albe sau colorate, literele de lemn pot da personalitate oricărui spațiu. Adrian Viașu, fondator literedelemn.ro, spune că dacă la capitolul materiale se poate juca cu piatra, fierul forjat și lemnul, în ceea ce privește vopseaua o alege întotdeauna pe cea pe bază de apă.

Cum s-a născut povestea literedelemn.ro?
Din dorinţa, pe care fiecare om o are, de a crea ceva frumos. Din pasiunea unor oameni tineri de a da viaţă şi căldură spaţiilor în care sunt expuse.

 litere de lemn colorate

Ce tip de materiale folosiți pentru producerea literelor de lemn? Dar pentru vopsirea lor?
Majoritatea proiectelor sunt realizate din lemn masiv-stejar, fag, răşinoase, sau fibre compactate (MDF, HDF). Atunci când este posibil, ne place să ne jucam cu piatra, fierul forjat şi alte materiale naturale. Pentru a le da culoare folosim de regulă vopsea pe bază de apă, se aplică uşor, se usucă repede şi nu au miros neplăcut.

Pont! Un email acrilic de calitate înseamnă o alegere sănătoasă, atât pentru voi, cât și pentru mediu. Încercați emailurile și lacurile ecologice Duraziv fără Miros, sunt inodore și au un nivel minim de compuși organici volatili, care elimină orice risc de emisii toxice dăunătoare.

Care sunt cele mai solicitate litere?
Sunt 3 mari categorii. Prima categorie o constituie monogramele, care se folosesc ca decoraţiuni pentru evenimente: LOVE, MR&MRS, SWEET, JOY, CANDY BAR. Cea de-a doua sunt reclame din lemn, sub formă de litere volumetrice sau panouri, iar pe ultimul loc sunt monogramele pentru persoane fizice, care de cele mai multe ori reprezintă nume proprii.

Care sunt cele mai populare 3 culori pe care le preferă clienții?
Oferim clienţilor posibilitatea de a alege dintre 210 nuanţe standard, din care am folosit în jur de 100. Concluzia este că gusturile în materie de culori sunt foarte diverse. Albul este cel mai folosit, după care urmează nuanţele de roşu şi albastru.

 reclama din lemn

Care sunt cele mai populare 3 cuvinte pe care le comandă clienții?
HOME, este un cuvânt cu o semnificaţie aparte, LOVE, pentru proaspăt căsătoriți, şi RESTAURANT, pentru gama business.

Inspirație: Un accesoriu home&deco potrivit pentru orice casă, cu puțină vopsea și imaginație. Încercați și voi!

 cum sa faci litere de lemn

Cine sunt, de regulă, clienții literedelemn.ro? 
Printre clienţii noştri se numără şi agenţii de publicitate, birouri de arhitectură sau decoratori, iar uneori primim comenzi de litere ale căror utilizare concretă nu o cunoaştem.

Din ce ați observat până acum, unde sunt cel mai des expuse literele de lemn? 
Literele din lemn au darul de a însufleţi orice încăpere sau amplasament. Chiar şi o cameră de hotel devine un spaţiu familiar şi primitor cu astfel de decoraţiuni.